Alfa Romeo
VW2TB Westfalia
Alfa Romeo
VW2TB Westfalia

Volkswagen T2B Westfalia Campmobile – juni 1973

  • Slechts 65.355 miles vanaf nieuw
  • Uitzonderlijk compleet gedocumenteerd
  • Nog in originele fabriekslak
  • Voorzien van alle originele accessoires af fabriek
  • Airconditioning
  • 3 eigenaren vanaf nieuw

Volkswagen T2B Westfalia Campmobile, in uitmuntend originele, onaangetaste staat met een geweldig gedocumenteerde historie. Schitterend interieur in nagenoeg ongebruikte staat. Alle accessoires zijn aanwezig, zoals de volledige bij aankoop bestelde Campmobile Equipment. 

De wagen is In alle opzichten perfect onderhouden, met een aantoonbaar originele mijlen stand van slechts 65.355. Er is een uitgebreid dossier aanwezig met alle documentatie, zoals de bestelbon, de aankoopfactuur, ‘Window Sticker’, onderhoudsfacturen en alle originele boekjes. Zelfs de gebruiksaanwijzingen van de accessoires zijn aanwezig en dat maakt deze T2B zeer uitzonderlijk.

Het fabriekslakwerk vertoont nauwelijks gebruikssporen, de professioneel gereinigde bodem, chassis, onderstel-componenten alsook de vloeren en wielkasten weerspiegelen de unieke onaangetaste staat. 

Optioneel, af fabriek geleverd met airconditioning, automatische versnellingsbak, hoofdsteunen voor, Realistic FM stereo cassette. Standaard met remschijven voor en rembekrachtiging uitgerust. Alle typeplaatjes, stickers en Westfalia emblemen zijn nog aanwezig. 

De eerste eigenaar uit Florida kocht deze auto in 1973 bij de lokale Volkswagen dealer en behield deze tot en met 2006!! De tweede eigenaar, ook uit Florida, bezat deze auto van 2006-2014. In 2014 is de auto naar Nederland gekomen en in 2015 op Nederlands kenteken gezet. De huidige Nederlandse eigenaar heeft de afgelopen 6 jaar van deze auto genoten.

Dit is een ongerestaureerd, werkelijk uniek gedocumenteerd exemplaar.

 

 

Specificaties:

Merk                       Volkswagen

Type                        T2B Westfalia Campmobile type SO 70/3

Motor                      4 cil.

Tellerstand             65.355 miles

Bouwjaar                juni 1973

Kleur                        Pastel wit

Prijs                         € 45.500,–

APK                         15-07-2023

blanco-afbeelding
Print Friendly, PDF & Email