Alfa Romeo
Maserati Gransport

Maserati Gransport MC Victory, oktober 2006

Nederlands geleverde Maserati Gransport MC Victory van tweede eigenaar in een fantastische staat. Altijd dealer onderhouden, Driessen Maserati uit Eindhoven. 
Dit betreft nummer 167 van de slechts 180 gebouwde Gransport MC Victory. 
Komt uit een Maserati cMaserati GranSport MC-Victory.

Één van de zeldzaamste der zeldzamen: MC-Victory, nummer 167 van 180, uitgevoerd in Nero Carbonio! Vooral de lakkleur maakt hem nog unieker dan hij al is, aangezien de meeste MC’s in blauw of wit zijn uitgevoerd.

Hoewel de ‘ standaard’ GranSport al doordrenkt is met drietant racegenen, doet de MC-Victory er nog een vlinke scheut ‘racing-spirit’ bij! Begin 2006 introduceerde Maserati na de overwinning van het FIA GT kampioenschap van 2005 vol trots de gelimiteerde MC-Victory uitvoering ter ere van deze overwinning. Naast een deugdelijke hoeveelheid carbon en alcantara, is de MC-Victory voorzien van de carbon kuipstoelen uit de roemruchte MC12, een unieke carbon splitter, een carbon achterspoiler, een met trots geplaatste tricolore badge op de voorschermen en een herziene voorwielophanging die voor een nog directer stuurgedrag zorgt. Tot ons genoegen verkeert nummer 167 in sublieme staat.

Deze MC Victory is perfect onderhouden en voorzien van volledige documentatie. De laatste service is uitgevoerd in 2021 bij 91.800km. De auto is volledig schade-vrij, alleen de neus is een keer gespoten in verband met wat steenslag..

Specificaties:

Merk                       Maserati

Type                        Gransport MC Victory

Motor                      8 cil.

Tellerstand             91.311 km

Bouwjaar                2006

Kleur                        Argento Luna

Prijs                         Op aanvraag

APK                         N.v.t.

blanco-afbeelding
Print Friendly, PDF & Email